24 uur lang Extra SuperBingo's!

24 uur lang Extra SuperBingo's!
Als je maar 24 uur in Amsterdam mocht doorbrengen, moet je een paar moeilijk keuzes maken. Kies jij bijvoorbeeld voor een bezoekje aan het Van Gogh museum, het Anne Frank huis en het Paleis op de Dam? Of neem je een rondvaart over de grachten en trek je een lekkere kroket uit de muur?

Gelukkig kun jij bij GamePoint gewoon thuis blijven voor een SuperBingo. Nog beter, we trakteren je op 24 uur lang Extra SuperBingo's! Let goed op de chat om te ontdekken waar de volgende grote pot met Munten wordt geleegd!

Speel GamePoint Bingo!

ArchivedUser63ff7c8061067 -
Vraag me af wie van de speler daadwerkelijk hier op zit te wachten.........
latief -
Ik niet nog nooit iets bij een super gewonnen.
Xx_JUNExX -
Heb even een vraag! Wat is de reden dat ik via mijn mobiel wel kan inloggen maar vervolgens na 10 tellen weer af /uit wordt gegooid!
nelleke78 -
krijg je geen antwoord op.heb ook een vraag gesteld waarom steeds opnieuw inloggen op de tel log in met mijn naam krijg punten log in met andere naam moet ik weer eraf en opnieuw.dus waardeloos ook steeds verbinding weg.dus waardeloos van gamepoint.
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Het probleem van het vastlopen/ Niet in-uit kunnn loggen via de app ( mobiel) is al meerdere malen doorgegeven aan Gp.....we zullen moeten wachten op een nieuwe versie ( update)
redlady56 -
waarom met de sb alsmaar dezelfde schaam jullie,een ander wil ook weleens winnen
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Dit is echt 100 % onzin
Aslihana - 12 October, 2019 8:51 AM
nog nooit de sb gewonnen, besloten dat ik er niet meer aan mee doet.zijn altijd dezelfde die winnen ,hoppen van room naar room.
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Het zijn echt niet altijd dezelfde...weet je wel wat je tikt??? Wat jij nu beweert bestaat niet eens
redlady56 -
het zijn wel altijd dezelfde poker en daar hoor jij ook bij
ArchivedUser63ff7c8061067 -
ALTIJD DEZELFDE....lees dat zelf nog eens een paar keer....dat bestaat niet !!!
redlady56 -
poker jij eigenwijze zijn wel altijd dezelfde de rijke worden rijker
Chi_HuaHua -
Vindt de Sb een hele dag een ramp men speelt helemaal de ouderen onder ons die alleen zijn en niks te doen hebben het is dan belachelijk dat dan een persoon de sb wint in 5 kamers achterelkaar ..
denk dat het winsysteem toech eens onder de loep genomen moet worden door jullie ..
en wat te denken van de munten kopen doe gewoon 100 k voor 25 euro het leven is al duur zat ..
En nog en nog eenverzoekheb ik met Wouter over gehad maak weer plaats voor de poker toernooien was een vaste groep ouderen onderling en t was gezellig en we missen het .
Snap Zo en ZO niet waarom jullie t weggehaald hebben (winstmarge was te weinig zegt men )
wat jullie op de toernooien verliezen winnen jullie met bingo dus compenseer de ouderen en geef de Pokertoertjes terug .. en doe wat aan de munten prijzen paar honderd inleg bijna elka maand is niet leuk .... voor de rest top site en al helemaal een leuke chat :D
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Leuk verhaaltje, maar moet er toch wat aan verbeteren...en je ook eens de andere kant van de medaille laten zien. Gamepoint is voor iedereen, dus om het steeds over de ouderen te hebben vind ik niet op zijn plaats. De prijs voor munten die jij noemt zal niet werken in de praktijk, bedenk eens als iedereen dan ineens 2 x zoveel munten heeft....wat zal het gevolg dan zijn? Nu zit het gros al enkel en alleen al te spelen in de drukke dure kamers...en maar klagen

Wat betreft de pokertoers, dit is al zovaak aangekaart bij kantoor, maar komt geen duidelijk antwoord op......ik kan niet anders concluderen dat poker op een zijspoor(dood spoor) ligt ....al 8 jaar geen spelupdate meer.......
Chi_HuaHua -
Mister_Poker mijn grote vriend het gaat om de ouderen die alleen zitten en eenzaam zijn en een andere gp speler als maatje hebben en een toernooitje willen doen of een x niet zonder puntjes willen zitten :D wacht tot de ouderdom ook jou bereikt en jij eenzaam zit je wachten op je maatje maar jij niet mee kan doen om dat je geen puntjes hebt en er een kameraadje is die je helpt ,dit is een veel voor komend probleem en GP kan best wat aan de prijzen doen die 43 k voor 25 euro vd week was een foutje zei men nou zulke fouten mag GP vaker maken of gewoon 50 k voor 25 euro en voor de rest over poker tja indd een update zou leuk zijn want poker ligt zeker op zijn gat wens jou een fijne pokeravond Mister :D en GP heeft maar een medaille dat is hijn eigen win medaille want hun zijn de enige winnaars in dit spel !!!
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Beste vriendin Chi_HuaHua, wat jij schetst is een voorrangspostite voor ouderen ....dat noem ik nogal kortzichtig van jou......immers iedereen is welkom op Gp, van jong tot oud !

Speelmunten goedkoper maken werkt niet op de manier die jij wilt zien, mijn tip is speel gezellig en waardeer met mate op. Start met spelen in goedkope en minder drukke kamers, om zo eerst een saldo op te bouwen. Maar daar gaan al veel spelers de fout in, gelijk spelen in de duurste kamers , waar het druk is, en ja dan vreemd vinden als de munten snel op zijn...zonder iets te winnen.

Verder weet jij toch ook wel dat Gamepoint een commercieel bedrijf is, maakt vele kosten, en per saldo moet er geld verdiend worden !