Speel samen, Win samen!

Speel samen, Win samen!
Klaar voor de start? Deze week dagen wij jullie uit om SAMEN zoveel mogelijk Bingokaarten te spelen. Hoe meer je speelt, des te meer PRIJZEN jullie vrijspelen voor iedereen!

Als je GamePoint Bingo speelt, dan zie je boven het spel een speciale balk. Deze balk vullen alle spelers samen op terwijl ze spelen. Iedere gespeelde Bingokaart telt, in alle kamers. Maar wat kan je vrijspelen? Denk aan:

  • Gratis Munten
  • Gratis Dabber
  • Een verrassingsprijs, die je moet vrijspelen om erachter te komen wat het is
  • Gouden bal voor 24 uur
  • 1 miljoen Munten en nog veel meer!

De laatste prijzen zijn alleen te halen als jullie samen spelen, dus vraag je vrienden ook een extra rondje te komen spelen zodat jullie samen de beste prijzen vrijspelen! Elke kaart gespeeld op 14 tot en met 18 mei telt mee. Welke prijs wil jij graag vrijgespeeld zien?

Speel GamePoint Bingo!

EddyvanLuin -
hoe deblokeerd ik een speeler heb namelijk niets geblokeerd
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Er gaat iets mis, ik speel nu bingo, maar er is geen balk te zien in mijn beeld
Wouter - 14 May, 2019 12:50 PM
De balk staat er inmiddels nu ook bij
ArchivedUser63ff7c8061067 -
@Wouter, gezien, mijn inziens is dit toch een verkeerde volgorde van werken , eerst een aankondiging , inclusiel pop up scherm, en pas daarna iets live zetten. Dan kun je erop wachten dat spelers/klanten vragen gaan stellen, en dan ook nog eens langere tijd online niet reageren op verzoeken via de site.....

Nog een klein (min) puntje, bij het evenement ''Moederdag" , hadden er volgens jullie extra Superbingo's moeten plaats vinden op zaterdagmiddag, deze zijn NIET geweest

Tot zover mijn feedback
Wouter - 14 May, 2019 1:30 PM
Soms zijn er onverwachte situaties waardoor een onderdeel niet mee live kan, in dit geval was het de balk. Jammer maar niet het einde van de wereld voor een evenement wat een week duurt, zeker omdat we wisten dat het binnen een relatief korte tijd wel beschikbaar zou zijn.

De communicatie hier bij het nieuws was inderdaad incorrect echter werd deze op andere kanalen (in het spel) correct weergegeven. Het was niet vlekkeloos en gaat daarom ook meegenomen worden in de evaluatie van het evenement.
onssnet -
Ongeacht dat jullie er voor zorgen dat ik mijn bericht niet kan versturen!
Ik heb het op foto staan, en ga aan de slag.

A.G.F. van de Kerkhof
patatje1 -
ik kan geen bingo spelen er staat druk op rechter muisknop voor abo nog wat er gebeurt niks
Wouter - 14 May, 2019 8:23 PM
Hoi patatje1,

Ik wil je graag verwijzen naar de helpdesk, zij kunnen je verder helpen om de spellen weer werkend te krijgen. Het snelste is om te bellen, we zijn elke werkdag tot 22:00 uur bereikbaar op 070-4272970.
patatje1 -
game point alle spellen doen het niet
ArchivedUser651a9235213ee -
is dat Gratis Dat wil ik Even weten
stirlinggp -
Hi AnkieN2,

Het is gratis! Je zal natuurlijk wel munten moeten gebruiken om je kaarten te kopen.
_lovelight_ -
De gratis diamantdabber ziet er mooi uit, maar ik vind hem op de pc erg klein. In de app is hij veel groter en bedekt de getallen beter. I.e.g. weer een leuke dabber erbij... thnx.
stirlinggp -
Hi _lovelight_,

Bedankt voor de feedback!
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Moet je die bewegende emoticons in de app eens zien. veel en veels te groot